Apeople B.V. – Apeople Group B.V.

Apeople BV is onderdeel van Apeople Group B.V. Hieronder vindt u een interview door Wij Limburg over de ambities van Apeople BV en Apeople Group B.V.

CV van het bedrijf?Apeople Group
Apeople Group B.V., gevestigd in Holtum, bestaat uit Apeople B.V. en Apeople Security. Apeople B.V. is een uitzendorganisatie die sinds 1995 is uitgegroeid tot een totaalaanbieder van personeelsoplossingen. Uitzendbureau Apeople biedt dienstverlening met A-status. Apeople Security verleent beveiligingsdiensten van vaste en flexibele aard. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door Rik Snippe, die altijd een passie heeft gehad voor de beveiligingsbranche.

Core-business van het bedrijf?
Apeople Group B.V. ontzorgt klanten op het gebied van facilitaire dienstverlening. Apeople B.V. draagt als uitzendbureau zorg voor personeelsoplossingen en is gespecialiseerd in specifieke markten waaronder techniek, bouw en logistiek. Onze diensten zijn gericht op uitzenden, werving en selectie, payrolling en tot slot HR dienstverlening in de ruimste zin van het woord. Apeople Security verleent diverse beveiligingsdiensten. Te denken valt aan industriële brandwachten, hondenbewaking, winkelbeveiliging en objectbeveiliging. Deze werkzaamheden kunnen ook op uitzendbasis worden aangeboden.

Jaaromzet?
Apeople B.V. heeft een jaaromzet van ca. € 8 miljoen.

Door wie wordt het bedrijf geleid?
Het bedrijf wordt geleid door de gebroeders Snippe (Bart en Rik Snippe).

Aantal medewerkers?
Apeople B.V. telt rond de 20 vaste medewerkers en 200 flexibele medewerkers.

Hoe komt het bedrijf aan zijn klanten?
Tot op heden verkrijgen wij klanten via ons eigen netwerk. In 2018 zal er ook met actieve acquisitie worden gewerkt.

Hoe groot is het afzetgebied?
Ons afzetgebied is nationaal. In samenwerking met partners ook internationaal.

Wat is het meest succesvolle product / dienst van het bedrijf en waarom?
De dienst waar in toenemende mate vraag naar is, betreft security. Dit jaar verwachten we tevens een zeer grote groei op het gebied van flexibele arbeid.

Hoe onderscheidt uw bedrijf zich van concurrenten?
Met meer dan twintig jaar ervaring in de branche beschikken wij inmiddels over uitstekende kennis met betrekking tot alle wet- en regelgeving in ons vakgebied. Daarnaast hechten wij veel waarde aan service: het belang van de klant staat voorop.
Voor Apeople B.V. geldt bijvoorbeeld dat wij volledig up-to-date zijn omtrent arbeidsmigranten. Wij begeleiden buitenlandse medewerkers van onze klanten met hun verblijf hier in Nederland. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar, uitermate flexibel en sterk in ad hoc dienstverlening. Klachten worden serieus genomen en adequaat afgehandeld. Tot slot beschikken wij over eigen wervingskantoren in het buitenland.
Als onderdeel van Apeople Group heeft Apeople Security vanaf de start een sterke groei doorgemaakt. Wij onderscheiden ons door kennis, ervaring en betrokkenheid. Onze huidige bedrijfsvoering is open, transparant en met korte communicatielijnen. Apeople Security staat voor dienstverlening met A-status. Wij luisteren naar de klant en leveren altijd maatwerk. Voor het beste resultaat werken wij uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers. Tot slot zijn wij dé specialist in hondenbeveiliging en wordt ons bedrijf officieel erkend door het Ministerie van Justitie als volwaardige particuliere beveiligingsorganisatie met vergunningsnummer ND3079.

Wat doet uw bedrijf aan social media / internet?
Momenteel zijn wij actief op Facebook en LinkedIn (@Apeople en @Apeople Security). Daarnaast hebben wij twee websites: www.apeople.nl en www.apeoplesecurity.nl

Hoe blijft uw bedrijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?
Wij zijn als bedrijf lid van diverse vakorganisaties. Daarnaast houden wij ons personeel up-to-date met vak- en bijscholing. Eigen initiatieven vanuit het personeel worden in dit opzicht altijd aangemoedigd. Wij nodigen ook regelmatig goede, internationale adviseurs uit om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Tot slot nemen wij als bedrijf deel aan bijeenkomsten over relevante en actuele marktontwikkelingen.

Wat is de laatste grote investering geweest?
Het opzetten van een wervingskantoor in Polen.

Hoe heeft uw bedrijf de crisis de afgelopen jaren bestreden?
Simpelweg door middel van hard werken en het nemen van kostenbesparende maatregelen. Tegelijkertijd hebben wij nieuwe markten verkend en investeerders gezocht zodat wij ons portfolio konden uitbreiden.

Hoe kijkt het bedrijf tegen de toekomst aan?
Wij kijken zeer positief naar de toekomst. Vanaf heden zullen de verschillende entiteiten binnen Apeople Group – Apeople en Apeople Security – intensief gaan samenwerken en als groep naar buiten gaan treden. Nadat de afgelopen jaren is gebouwd aan een stevig fundament, verwachten we nu door een gezamenlijke aanpak en sales strategie een gezonde en structurele groei te kunnen realiseren.Privacy | Cookies | Wij zijn lid van de NBBU. | © Apeople b.v.
De NBBU controleert en ondersteunt bij het naleven van alle wetten en regels in de flexbranche!